Daily Archives: April 2, 2015

amcham
0

АмЧам отворен конкурс

Нашиот партер Американската стопанска комора во Македонија (АмЧам Македонија) во соработка со своите компании членки распишува КОНКУРС за практикантски ангажмани Програмата на Амчам Македонија „Отвори врата“ има за цел да ги поттикне компаниите членки да создадат услови за практикантска работа за студенти кои потекнуваат од домаќинства со ниски примања. Во 2015 година, компаниите членки на…