Daily Archives: May 15, 2015

poster
0

Хуманоста не познава граници

Особено сме горди на искуството и вредностите кои ги шириме организирајќи го овој настан неколку години по ред. Како алумнисти на прво-формираната Summer Work & Travel организација во светот, по трет пат ви го најавуваме Kick Off Picnic-от кој ќе се организира на 17 Мај во Градски парк кај Школка, со почеток во 11:30 часот….