Daily Archives: June 19, 2015

apply-now-590
0

КОНКУРС за Sending Officer на СВТ Алумни Скопје

за избор на координатор за екстерни програми и мобилност – Sending Officer на СВТ Алумни Скопје Кандидатите треба да ги исполнуваат следните услови: Да е на возраст од 18 до 25 години Одлично познавање на англиски јазик(пишување и говорење) Искуство со Еразмус Плус програмата и неформалното образование ќе се смета за предност Најмалку еднаш да…