Daily Archives: August 21, 2015

3rd Photo Competition poster
1

Third Photo Competition

Фото Натпреварот е годишен натпревар кој трета година по ред е организиран од страна на SWTA. Неговата главна цел е да ги охрабри сите студенти кои биле дел од програмата Work & Travel да ги споделат нивното американско искуство преку фотографии кои најдобро ја претставуваат американската култура и начин на живот. Претходните две години добивме 150 фотографии…