3rd Photo Competition poster

Third Photo Competition

Фото Натпреварот е годишен натпревар кој трета година по ред е организиран од страна на SWTA. Неговата главна цел е да ги охрабри сите студенти кои биле дел од програмата Work & Travel да ги споделат нивното американско искуство преку фотографии кои најдобро ја претставуваат американската култура и начин на живот. Претходните две години добивме 150 фотографии од кои избравме 25 најдобри и ги прогласивме првите три места.  Не сме во потрага на професионални фотографии со одличен квалитет, туку не интересираат слики кои доловуваат одреден дел на американската природа, автентична американска храна, луѓе и места или нејзината специфична урбана архитектура. За да учествуте на Натпреварот, ве молиме најдоцна до 7ми септември 2015г. испратете ни слика која нема да биде поголема од 1 MB. Ако бидете избрани меѓу најдобрите 25 фотографии ќе треба да ни ја испратите фотографијата во оригинална големина.

Аплицирајте на следниов ЛИНК!

Со среќа!

________________________________________________________________________________


About


'Third Photo Competition' have 1 comment

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.