Daily Archives: October 21, 2015

1426484_198062487048164_1105072175_n
0

<ЕКСКЛУЗИВНА МОЖНОСТ> дводневна викенд обука за Социјално Претприемништво со Sam Vaghar

ЕКСКЛУЗИВНА МОЖНОСТ: За сите оние кои што ќе аплицираат на третата Start Up Академија најдоцна заклучно со 25 октомври ќе имаат можност бесплатно да бидат дел од дводневната викенд обука на 31.10 и 01.11 во Хотел Holiday Inn Скопје за социјално претприемништво спроведена од Sam Vaghar, извршен директор и основач на Millennium Campus Network. Побрзајте…