ljuoce naslovna

Единствена можност за македонските програмери

Љупче Стојанов, кој беше дел од втората Start Up Академија е дел од тимот на Povio Labs и исто така  работи на проекти со нив. 

Магијата на Силиконската Долина никогаш не била поблиску. Придружи му се на тимот на PovioLabs и работи за компанија која функционира во срцето на Силиконската Долина за најуспешните стартап компании во САД, поддржани од еден од најпрестижните бизнис акцелератори  Y – Combinator.

ljupce1

Ако сте програмер, PovioLabs Ви нуди прекрасна можност да работите со целосно работно време, како платен практикант или како викенд – фриленсер.

Отворени се позиции за програмери кои работат со: iOS, Android, Ruby, Python, Angular JS, front-end, design, etc… Доколку сте заинтересирани, аплицирајте овде.

ljupce2

Оваа можност за работа е уникатна по тоа што Ви овозможува да работите за компании од различни области што ќе Ви овозможи да дознавате нови работи додека соработувате со луѓе со богати и разновидни животни и професионални искуства.

ljupce3

Работата во вакви околности гарантира мотивација и можност за секој млад човек да се развива на професионално ниво, а во исто време да стигне до солидна заработувачка.


About

USA Summer Work & Travel Alumni Macedonia (SWT Alumni) is a non-profit organization voluntarily formed by an independent group of students to exercise, care and align their interests and beliefs, as well as for performing the activities and interventions aimed at improving and promoting the position and status of the students who were, are and will be part of the USA Summer Work & Travel Program.


'Единствена можност за македонските програмери' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.