Daily Archives: November 10, 2015

apply-now-590
0

Конкурс за работен ангажман во SWTA Macedonia

КОНКУРС НА СВТ АЛУМНИ СКОПЈЕ ЗА КООРДИНАТОР И АСИСТЕНТ НА МЛАДИНСКИ ИНФО КЛУБ СКОПЈЕ СВТ Алумни Скопје објавува конкурс за избор на проектен координатор и проектен асистент за спроведување на активности на Младински инфо клуб – Скопјe. Младинскиот инфо клуб Скопје е место каде сите млади кои ќе можат да добијат навремена и релевантна информација…