Daily Archives: March 30, 2016

Untitled
0

Пријави се за практикантска програма „Отвори врата“

Дали барате вистинско практично искуство кај некој од најпосакуваните работодавачи во земјата? Пријави се за практикантска програма „Отвори врата“   Компаниите членки на АмЧам Македонија нудат бројни практикантски места за високо мотивирани студенти од домаќинства со ниски примања. Во 2015 год., компаниите членки на АмЧам Македонија понудија 23 практикантски места на учесниците во програмата и…