Daily Archives: May 19, 2016

EU flag-Erasmus+_vect_POS
0

SWTA taking part of “Sport for All” Erasmus Plus Sport project

  СВТА Скопје е партнер на Ерасмус Плус Спорт проектот “Sport for All”. Целта на проектот е да ја фасилитира соработката помеѓу различни институции и невеладини организации на европско ниво во фокус на спортот како алатка за социјална вклученост. Организациите од Бугарија, Романија, Грција, Унгарија, Турција, Македонија и Португалија ќе споделуваат најдобри практики за спортот против насилството и…