Daily Archives: May 31, 2016

1175735_593888060654865_1583686828_n
1

Известување за РИКО

Почитувани, Бојана Наумоска основач и актуелен претседател на собранието на СВТ Скопје се кандидираше за изборот на младински претставник за Регионална канцеларија за младинска соработка (РИКО). Наумоска  пред Извршниот Одбор на СВТ Скопје во минатиот период го презентираше нејзиниот план за кандидатура, но сепак независно се кандидираше за позицијата во РИКО. Извршниот одбор на СВТ…