Daily Archives: December 16, 2016

1175735_593888060654865_1583686828_n
0

КОНКУРСИ / ANNOUNCEMENTS

Врз основа на член 16 и член 17  од Статутот  на СВТ Алумни Скопје, Здружението СВТ Алумни Скопје распишува: КОНКУРС за избор на членови на Извршниот одбор на СВТ Алумни Скопје Кандидатите треба да ги исполнуваат следните услови: Најмалку еднаш да бил/а дел од програмата USA Summer Work and Travel Да биде постојан член на…