Daily Archives: January 27, 2017

OPEN CALL FOR PARTICIPANTS FOR ERASMUS+ TRAINING COURSE: LOLLIPOP MOMENTS
0

Петто годишно собрание

Драги Алумнисти, Те покануваме на петтото годишно собрание на СВТ Алумни Македонија кое ќе се одржи на 04 Февруари, сабота со почеток во 12:00 часот. Локацијата на одржување на Собранието ќе бидеPublic Room, во “Slava Room”, на 2. спрат. Главна тема на годинешното собрание ќе биде изборот и именувањето на новите членови на Извршниот одбор и нов…