OPEN CALL FOR PARTICIPANTS FOR ERASMUS+ TRAINING COURSE: LOLLIPOP MOMENTS

Петто годишно собрание

Драги Алумнисти,

Те покануваме на петтото годишно собрание на СВТ Алумни Македонија кое ќе се одржи на 04 Февруари, сабота со почеток во 12:00 часот. Локацијата на одржување на Собранието ќе бидеPublic Room, во “Slava Room”, на 2. спрат. Главна тема на годинешното собрание ќе биде изборот и именувањето на новите членови на Извршниот одбор и нов Претседател на Здружението.
На Собранието, меѓу другото, ќе се дискутира за идните активности и за стратешките определби на Здружението. Бидејќи учеството на собранието е должност  на секој член на организацијата, Ве повикуваме да ни се придружите и заедно да ја одредиме иднината на нашата организација. Дневниот ред можете да го најдете на следниов линк.
Те молиме, потврди го твото учество најдоцна до петок, 03 фебруари на овој линк.

До скоро видување,

Поздрав,
Тимот на SWTA

ПОТВРДИ УЧЕСТВО


About

USA Summer Work & Travel Alumni Macedonia (SWT Alumni) is a non-profit organization voluntarily formed by an independent group of students to exercise, care and align their interests and beliefs, as well as for performing the activities and interventions aimed at improving and promoting the position and status of the students who were, are and will be part of the USA Summer Work & Travel Program.


'Петто годишно собрание' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.