Daily Archives: February 9, 2018

OPEN CALL FOR PARTICIPANTS FOR ERASMUS+ TRAINING COURSE: LOLLIPOP MOMENTS
0

6то годишно собрание

Драги Алумнисти, Ве покануваме на шестото годишно собрание на СВТ Алумни Македонија кое ќе се одржи на 13 Февруари, вторник со почеток во 20:00 часот. Локацијата на одржување на Собранието ќе биде  Паб Комедија. Главна тема на годинешното собрание ќе биде презентирање на она што е сработено во текот на претходната година. На Собранието, меѓу другото, ќе…