Daily Archives: May 9, 2018

1175735_593888060654865_1583686828_n
0

К О Н К У Р С За избор на спасувачи за спроведување на активности за проектот ,,Lifeguards’’

Здружениeто СВТ Алумни Скопје распишува: К О Н К У Р С За избор на спасувачи за спроведување на активности за проектот ,,Lifeguards’’. Активностите ќе бидат спроведувани во US Residence Skopje.    Кандидатите треба да ги исполнуваат следните услови: Да бидат на возраст од 18 до 30 години; Да имаат познавање на Англиски јазик; Да…