Aurora Tours

auroraОснована во 1990 година, Аурора Турс постои на македонскиот пазар повеќе од 22 години. Дел од Aurora Tours е и Аурора Студентскиот Сервис кој е оспособен за различни младински програми, издавање ISIC картички, Work & Travel, програми за пракса во САД. Спонзор агенции обезбедуваат квалитетни работни договори со познати работодавциAURORA СТУДЕНТ СЕРВИСОТ Ви нуди:

  • Студентски програми: Work and Travel; Camp Counselors; Internship & Trainee Program
  • Младински програми: USA High School
  • Меѓународни картички за попуст: ISIC, ITIC, IYTC
  • Авионски билети со специјални тарифи за студенти и младинци

'Aurora Tours' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.