Intrax Macedonia

Intrax logo 2011

 

Создадена во 1980 година, Intrax е посветена да ви помогне да го направите вистинскиот чекор кон осамостојувањето и создавањето вистински вредности преку незаборавно работно и културно искуство. Со огромно искуство што ја прави да биде широко почитувана светска компанија, Intrax е J1 спонзор одобрен од Стејт Департмент повеќе од 25 години. Програмите понудени од оваа организација се:

  • Work Travel
  • Aupair Care
  • Internship
  • Academic Year

'Intrax Macedonia' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.