Kontext

kontext

Контекст, како друштво за едукација, е основано во 2007 година кога сопственичката и управителка, Александра Божиновска одлучи својата страст кон културната размена и придобивките коишто самата таа ги добила како учесник во програми за културна размена, да ја преточи во секојдневие. Ау паир програмата (програмата за бебиситери во Европа и САД) е коренот на културната дејност на компанијата. Контекст нуди:

  • Сезонска работа во Германија
  • Work and Travel USA, France, Canada
  • Работна пракса Турција, Германија
  • Internship and training USA
  • Бебиситер САД, Франција, Холандија, Норвешка, Австрија, Канада

'Kontext' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.