ASTERIA-PREFINAL (1)

Asteria World Work

Asteria World Work е специјализирана агенција за вработување ширум светот.

Соработуваме со неколку спонзор организации назначени од US State Department  за програмата Work and Travel USA, кои уште од 1980 година ја организираат оваа програма.

Наша цел е да им помогнеме на младите да ги запознаат другите култури и начин на живеење, да патуваат, да го откријат светот, да стекнат нови пријателства и да заработат.

За студентите на кои им се проблем финансиите, имаме договор за соработка со Тутунска Банка и Штедилница Фулм.

Дел од програмите на Asteria World Work се:

-Work and Travel USA.

-Бебиситерки во САД, Германија, Шпанија, Франција, Велика Британија.

-Вработувања на Блискиот Исток (Дубаи, Катар, Бахреин).

'Asteria World Work' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.