1426484_198062487048164_1105072175_n
0

<ЕКСКЛУЗИВНА МОЖНОСТ> дводневна викенд обука за Социјално Претприемништво со Sam Vaghar

ЕКСКЛУЗИВНА МОЖНОСТ: За сите оние кои што ќе аплицираат на третата Start Up Академија најдоцна заклучно со 25 октомври ќе имаат можност бесплатно да бидат дел од дводневната викенд обука на 31.10 и 01.11 во Хотел Holiday Inn Скопје за социјално претприемништво спроведена од Sam Vaghar, извршен директор и основач на Millennium Campus Network. Побрзајте…

IMG_9809
0

Third Smart Up Conference

Officially the second Start Up Academy is finished! On September 16th the best 10 participants presented their business ideas on the Third Smart Up Conference in front of 350 guests, among them were business angels, investors, bank’s representative, Macedonian company’s representatives, partners, supporters, friends and family. They presented themselves and their idea in the best…

3rd Photo Competition poster
1

Third Photo Competition

Фото Натпреварот е годишен натпревар кој трета година по ред е организиран од страна на SWTA. Неговата главна цел е да ги охрабри сите студенти кои биле дел од програмата Work & Travel да ги споделат нивното американско искуство преку фотографии кои најдобро ја претставуваат американската култура и начин на живот. Претходните две години добивме 150 фотографии…