SWT Alumni Македонија на 16ти септември во Куршумли Ан, Стара Чаршија во Скопје со почеток во 17:30 ја организира третата по ред Smart Up Конференција на тема „Smart up – Your story“. Smart Up претставува уникатен концепт за мотивирање на младите, поттикнувајќи ги да ги развијат своите претприемнички вештини учејќи од искуствата на 9те млади претприемачи од Start Up Акдемијата и успешните приказни на 3-ца докажани професионалци од Македонија.Бидејќи младите се движечка сила во општеството, ние сме уверени дека овој концепт на мотивирање кој се применува низ целиот свет, ќе биде успешен и во Македонија и дека ќе покаже резултати.

За да бидете дел од овој уникатен настан пополнете ја апликацијата заклучно со понеделник 14 септември 2015 год.

АПЛИЦИРАЈТЕ TУКА, МЕСТАТА СЕ ОГРАНИЧЕНИ !!!

 

'Smart Up' have 1 comment

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.