ОТВОРЕН ПОВИК ЗА АПЛИЦИРАЊЕ НА START UP ACADEMY VOL.3

1426484_198062487048164_1105072175_n

*Видете што кажаа минатогодишните учесниците за Start Up Academy:

* Shih se çfarë të vitit të kaluar u tha pjesëmarrësve Start Up Academy:

'Отворен повик за аплицирање на Start Up Academy vol.3' have 2 comments

  1. October 5, 2015 @ 10:26 pm Liljana

    start

    Reply

  2. October 22, 2015 @ 5:12 am Сенаид

    Би сакал секоја една обука што е добро реализирана и спроведена за млади претприемачии да ја посетаам..!

    Reply


Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.